Dames werkkleding van Blaklader

Met de jaren is het assortiment van werkkleding voor vrouwen immens gestegen. Het aantal vrouwen dat in de "heavy-duty" sector werkt is verviervoudigd en daarmee een steeds grotere doelgroep geworden.

Graag willen wij van E-workwear hierop inspringen en u als vrouwelijke klant voorzien van een groot aantal varianten. Zo hebben wij nagenoeg voor ieder wat wils en staan wij ook altijd open voor potentiele en gevraagde producten. Gezien het feit, dat wij korte lijnen hebben met onze leveranciers kunnen wij ook veel leveren, wat wellicht op dit moment nog niet op de website staat vermeldt. Mocht u dus een product op het oog hebben van een merk dat wij promoten, wat wij niet in onze webshop hebben staan, neem dan per e-mail contact met ons op en dan zullen wij ons best doen om u te voorzien van de juiste kleding.

Als u veiligheidskleding via E-workwear besteld, kunt u er vanuit gaan dat zij een zware procedure hebben ondergaan van keuringen. Alleen als het veilig is, gaan wij akkoord met de aanschaf van het product.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »