Over ons

E-workwear.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gericht op de verkoop van Blaklader werkkleding. Ook kunnen wij deze kleding voorzien van logo's of op maat aanpassen. Uniwork is gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket rondom werkkleding, beroepskleding, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen. Wij versturen dagelijks vele bestellingen naar zowel particulieren als bedrijven.

Uniwork vindt dat bedrijfskleding bepalend is voor de uitstraling van je bedrijf. Daarnaast moet bedrijfskleding doelmatig, veilig en duurzaam zijn. Dit alles in een passend budget. Uniwork helpt je graag verder!


Totaalpakket
Wij bieden een totaalpakket voor beroepskleding:
  • inventarisatie
  • advies
  • uitgifte
  • het volledige beheer
Ook vermaken wij kleding en verzorgen wij het bedrukken of borduren van logo's die we aanbrengen in onze eigen studio.


Totaalconcept
Uniwork levert vrijwel alles op het gebied van beroepsmatige kleding en schoeisel. Van overall tot kostuum, van werksok tot veiligheidsschoen. Snel en flexibel ingespeeld op uw wensen. Neem contact op voor meer informatie.

Adres E-Workwear.nl

Wasaweg 4 - 1
9723JD GRONINGEN

T: +31 (0)50-21 11 431 (ma t/m vr 9:00-17:00)

@:  [email protected]

KVK: 54000505 
B.T.W. nr: NL851110332.B01

 

Openingstijden

De webshop en klantenservice zijn op werkdagen maandag t/m donderdag beschikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur, maar op vrijdags tot 16:00 uur.


Onze showroom bevindt zich in Groningen met daar een greep uit het assortiment van Blaklader en tevens de mogelijkheid om alles te bestellen. De prijzen van de Blaklader artikelen zijn hier conform de reguliere adviesprijs.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »