X1500 Werkbroeken van Blaklader

Het is geen toeval dat de snit en de zakken van de X1500-broek anders zijn. Blaklader maakt al meer dan 50 jaar werkkleding en ieder detail is het resultaat van productontwikkeling met duizenden gebruiksuren als uitgangspunt. De details zijn ontworpen op basis van feedback van de meest veeleisende klanten.

Blaklader heeft het aantal zakken en gereedschapslussen uitgebreid en hun omvang en vorm aangepast aan de meest veeleisende werkomstandigheden. Bij de pasvorm is met alle mogelijke bewegingen rekening gehouden. 
De plekken die het meest aan slijtage onderhevig zijn heeft Blaklader met Cordura® versterkt, dat ongeveer 10 keer zo duurzaam is als katoen. 

Dijbeen- en GSM-zak van waterafstotend materiaal. Veel functionele zakken, op basis van productontwikkelingen waarbij geen concessies werden gedaan. Loshangende zakken die in de voorste zakken kunnen worden gestopt wanneer ze niet gebruikt worden. 

Bijzonder modieuze en bovenal functionele snit, naden en sierstiksels in contrasterende kleur.
En uiteraard levenslange garantie op de naden! 

De broeken met loshangende zakken uit de X1500-serie zijn verkrijgbaar in 6 verschillende materialen en 12 verschillende kleuren – en uiteraard in de brede selectie maten die Blåkläder te bieden heeft.

Mensen die een broek uit de X1500-serie hebben aangehad, willen vaak geen andere meer. Durf jij er één te proberen?

Min €
Max €


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »