Betaalmethoden

E-Workwear.nl biedt een ruime keuze aan beveiligde betaalmethoden aan, elk via betrouwbare betaaldiensten. Voor alle directe betaalopties zoals iDEAL en creditcard rekenen wij geen transactiekosten. Alleen als je achteraf wilt betalen via Klarna vragen we om een kleine bijdrage.

Je kunt allereerst natuurlijk gebruik maken van het snelle en meestgebruikte platform iDEAL, of houd het gemakkelijk en overzichtelijk met een normale bankoverschrijving. 
Daarnaast biedt Uniwork achteraf betalen aan via Klarna, de service van creditcards, PayPal, Bancontact/Mister Cash en Belfius. Voor Nederland en Europa dus genoeg keuze.

Terugbetalingen
Bij een goedgekeurde retourzending van (een deel van) de bestelling, betalen wij altijd het aankoopbedrag terug op het rekeningnummer waarmee de bestelling betaald werd. Dit is dus ofwel dezelfde betaalprovider, ofwel het rekeningnummer waarmee je via de betaalmethode betaald hebt.
Lees meer over onze service om bestellingen te kunnen retourneren.

Alle betaalopties:

  • iDeal
  • Bankoverschrijving
  • Klarna (achteraf betalen binnen 14 dagen na ontvangst)
  • Creditcards
  • PayPal
  • Bancontact/Mister Cash
  • Belfius


1. iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk een online aankopen afrekenen. Je rekent af in een vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. iDEAL werkt vooralsnog alleen voor klanten met een Nederlands bankrekeningnummer, maar wordt ook steeds verder uitgebreid in andere landen.


2. Achteraf betalen binnen 14 dagen met Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de mogelijkheid aan van Achteraf Betalen. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Je vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.


Zo kun je het product eerst zien, passen, proberen en later pas betalen. Klarna ondersteunt alleen particulieren; zo komt er nooit een bedrijfsnaam op je Klarna factuur te staan. Is dit geen probleem, dan kun je ook als bedrijf via Klarna bestellen, maar je bent zelf verantwoordelijk voor de betaling binnen de afgesproken termijn.
Bij het bestellen met betaaloptie Klarna ga je tevens akkoord met hun voorwaarden.
Je kunt dus alleen gebruik maken van deze service als je onder je eigen naam bestelt (dus niet namens een bedrijf). De betaalmethode is alleen zichtbaar als het factuuradres en het afleveradres overeenkomen. Met de Klarna betaalservice kunnen bedragen van €50,- tot €450,- achteraf worden betaald.
Wij rekenen € 0,83 excl. BTW / € 1,00 incl. BTW per Klarna order voor de verwerking.
Wordt je bestelling om een bepaalde reden door Klarna geweigerd? Dan adviseren we om gewoon via iDEAL of bankoverschrijving te betalen. Wij kunnen dit verder niet beïnvloeden.


3. MasterCard/Visa/Maestro/American Express

Beschik je over een MasterCard/VISA/Maestro/American Express creditcard, dan is ook dit een geschikte betaalmethode. Met deze creditcards kunnen bedragen tot €1000,- worden afgerekend. Je aankoop is tevens direct verzekerd.
 

4. PayPal
PayPal is een beveiligd internationaal betaalsysteem. Heb je een PayPal-account, dan kun je gemakkelijk betalen via je eigen PayPal betaalomgeving. Je kunt via bankoverschrijving of creditcard geld op je PayPal rekening zetten. Elke aankoop is tevens direct verzekerd.
 

5. Bancontact/Mister Cash
Voor onze Belgische klanten bieden we Bancontact en Mister Cash aan. Met Bancontact en Mister Cash kunnen diverse bestellingen met leveradres in België worden afgerekend.

6. Belfius
Belfius wordt ook voornamelijk in België gebruikt. Met deze dienst kunnen tevens grotere bedragen worden afgerekend.

7. Bankoverschrijving vooraf

Natuurlijk mag een simpele bankoverschrijving niet ontbreken. Bankoverschrijvingen dienen vooraf te worden voldaan. Kies je hiervoor, dan ontvang je een betaalreferentie welke je kunt gebruiken binnen de betalingstermijn van 8 dagen.
De betaling wordt overgeschreven naar ons betaalplatform Stichting Mollie Payments i.c.m. een RF referentiecode.
Je kunt de instructie (in het Engels) ook per email naar jezelf laten verzenden. De overschrijving wordt bij binnenkomst automatisch verwerkt in onze webshop.

Ben je deze betaalreferentie kwijt? Wij sturen tot 3 keer na bestelling een betaalherinnering met daarin een link om alsnog te betalen. Daarin is ook opnieuw voor bankoverschrijving te kiezen.

Zodra de betaling door onze administratie is verwerkt ontvang je daarvan bericht en vervolgens nemen wij de bestelling de volgende werkdag in behandeling.

 


Veilig online aankopen doen
Onze gehele webshop en alle betaalmethoden verlopen via beveiligde HTTPS verbindingen.
In alle gevallen krijg je, na een succesvolle keuze van betaalmethode en de bijbehorende levertijd, bericht zodra je nieuwe werkkleding en/of accessoires verwerkt zijn.
Alle pakketten worden verzekerd verzonden; E-Workwear.nl staat garant voor de levering van datgene je besteld hebt.
Wij hopen je van dienst te mogen zijn! E-Workwear.nl staat bij vragen elke werkdag voor jou als nieuwe klant klaar.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »