Verzenden & retourneren

Levering

Gratis verzending bij besteding vanaf € 50,- (incl. btw). Via GLS met een Track&Trace code
Verzendkosten bedragen € 7,50 voor bestellingen beneden € 50,- (incl. btw).

Alle bestellingen dienen vooruit te worden betaald voordat deze in behandeling worden genomen, tenzij u heeft gekozen voor Achteraf betalen via Klarna en deze bestelling is goedgekeurd.

  • Wij streven ernaar uw bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen te verzenden indien voorradig
  • Haalt u artikelen af? Dan ontvangt u een email als deze klaarstaanBestellingen worden met zorg uitgevoerd en wij streven naar uitstekende kwaliteit. Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. Wij lossen het graag samen op. 


Levering buitenland
België: gratis boven € 75,- (incl btw), anders € 10,-  (incl. btw) verzendkosten.
Duitsland: gratis boven € 100,- (incl btw) anders € 10,-  (incl. btw) verzendkosten.  
Andere landen helaas niet mogelijk. 

Retourneren

Retourneren van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending. Voorwaarde is wel dat alle artikelen in de originele (en voor zover mogelijk onbeschadigde) verpakking zitten. Gebruik in geval van schoenen nooit alleen de schoenendoos als het pakket, maar doe er altijd iets omheen. Tevens behoren aangehechte maatkaartjes of labels niet te zijn verwijderd.
De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Betreft het een verkeerde levering van onze kant? Dan nemen wij natuurlijk wel de retourkosten voor onze rekening. De kosten van het verzenden van een eventuele omruil betalen wij dan weer.

Wilt u uw bestelling retourneren, stuur het dan terug naar ons adres in Groningen:
E-Workwear.nl
Gotenburgweg 23
9723TK GRONINGEN
Nederland 

Wilt u (een kopie van) de factuur toevoegen aan uw retourzending met hierop de tekst dat u het wilt laten terugbetalen of omruilen? Dit mag ook op een los briefje, vermeld dan wel het ORDernummer en uw keuze. In het geval van een retournering zullen wij het betreffende bedrag terugstorten. Graag vernemen wij ook de reden van retour zodat we eventuele mankementen kunnen beoordelen.

Omruilen
Ruilen voor een andere maat is mogelijk. Na binnenkomst van uw retournering wordt het binnen enkele werkdagen verwerkt en daarna gaat er opnieuw een levertijd in zoals bij de oorspronkelijke bestelling.
Omruilen voor een compleet ander product is vaak omslachtig. Ons advies is om dan een nieuwe bestelling te plaatsen en de oude bestelling retour te sturen. Bij Klarna bestellingen is omruilen voor een ander product sowieso niet mogelijk (wel andere maat of kleur). 

Na ontvangst van uw retournering krijgt u binnen enkele werkdagen bericht hiervan. Indien u geen reden van retour of een keuze voor terugbetaling of omruil heeft vermeld zullen we hier alsnog om vragen.
Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.