Geef kleding een tweede leven

Jouw Blaklader werkkleding kunnen een goed doel steunen!

Uitgekeken op je oude werkschoenen en werkkleding? Zijn je nieuwe schoenen eigenlijk te klein? Nieuwe werkschoenen en/of werkleding gekregen van de werkgever? Of puilt je kast uit van de kleding die je eigenlijk nooit meer draagt? Dan zit er maar een ding op: uitmesten!


Dat is echt iets voor Packmee!
Lever een bijdrage aan een duurzame wereld en de toekomst van een kind en geef de kleren weg die je zelf niet meer draagt. Pak een grote stevige doos, stop 'm tot de rand toe vol met bruikbare kleding, schoenen, huishoudelijk textiel, brillen en hoorapparaten en klaar is jouw Packmee-doos. Je brengt hem naar het dichtstbijzijnde PostNL postkantoor, of geeft de Packmee-doos mee als een pakketbezorger van PostNL een pakketje komt afgeven (wij versturen zelf met GLS). Dit is geheel kosteloos.


Hoge opbrengst voor goede doelen
Packmee verkoopt de kleding die jij doneert aan gespecialiseerde sorteerbedrijven. De meeste kleding wordt opnieuw gedragen, een klein deel wordt gerecycled. Door hun slimme inzamelsysteem met lage overheadkosten kan Packmee minimaal 50 procent van de opbrengst aan het goede doel doneren!


Doe daarom ook mee en doneer nu met Packmee heel gemakkelijk kleding, textiel en schoeisel!


Meer informatie over hun goede doelen vind je op de website van Packmee.Packmee